Groots Running Dinner in Dalen. Foto: Ring Foto de Boer
Groots Running Dinner in Dalen. Foto: Ring Foto de Boer

‘Groots Running Dinner’ voor stichting Opkikker

DALEN – Dalen is de locatie waar op zaterdag 31 maart vanaf 18.30 uur sprake is van het zogenaamde Groots Running Dinner. De hele avond wordt er gedineerd in de restaurants van Dalen.

De volledige opbrengst van de avond is – samen met die van de afgelopen nieuwjaarsduik in de Coevordense Klinkenvlierseplas – bestemd voor Stichting Opkikker, die gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven geeft. Daarnaast worden landelijke Opkikkerdagen voor deze gezinnen georganiseerd.

Het Groots Running Dinner wordt georganiseerd door de vereniging Ronde Tafel 142 uit Coevorden, in samenwerking met de restaurants Cornelis, de Baander en ’t Oelnbret in Dalen. Nieuw element is een loterij met een rondvlucht boven de eigen woonplaats als hoofdprijs.

Meer informatie staat op de website www.grootsrunningdinner.nl. Via die website kunnen belangstellenden zich opgeven voor de prijs van 49 euro per persoon. Dat is inclusief drie drankjes en een lot.

Een kaartje kost 49 euro en is alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar via Rien Kruitbosch (06-44157920).

 

Artikel geplaatst door Kristian Elders op 16-03-12 16:48.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Krant van Coevorden via:
Advertentie
advertentie
advertentie
Advertentie