Stoeptegel

Wijkconciërge Ab Rolleman slaat vleugels verder uit in Coevorden

COEVORDEN – Wijkconciërge Ab Rolleman is vanaf woensdag 7 maart niet alleen actief in de Coevordense buurt Binnenvree, maar ook in de stadswijken Poppenhare, Lootuinen en Tuindorp. Het project dat tot 1 januari 2014 loopt, start dus op 7 maart en belooft vanaf 14.00 uur feestelijk te worden.

De openingshandeling vindt plaats bij het buurthuis van Tuindorp aan de Wethouder Donkerstraat. Rolleman is straks verantwoordelijk voor het zogenaamde ‘groen en grijs’ en krijgt assistentie van medewerkers van De Bentheimer, die zodoende meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt.

De wijkconciërge en zijn assistenten houden de wijken netjes en zorgen er bijvoorbeeld voor dat losliggende stoeptegels vast komen te liggen.

Ronde
Rolleman start iedere dag in een andere wijk met het lopen van een ronde. Op maandag in Tuindorp, op dinsdag in Binnenvree, op woensdag in Poppenhare en op donderdag in Lootuinen.

Bewoners kunnen hem op die momenten aan de jas trekken. Op vrijdag kunnen zij in dat opzicht bij de gemeente terecht.

De wijkconciërge is in dienst van de gemeente, maar gedetacheerd bij Domesta. Gea Hoogeveen (Domesta) blijft als wijkconciërge actief. Zij richt zich op andere beslommeringen van bewoners, maar werkt nauw samen met Rolleman.

Alle wijkbewoners ontvangen volgende week een flyer met contactgegevens.

Artikel geplaatst door Kristian Elders op 28-02-12 14:56.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Krant van Coevorden via:
Advertentie
advertentie
advertentie
Advertentie